Interessant aanbod WinterZon

In Uitgeest Noord gaat Kennemerwind samen met Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) een postcoderoosproject opzetten binnen het zonnepark WinterZon. Er komen maximaal vier postcoderoos projecten, waarbij er per project 100 voorinschrijvingen nodig zijn om het zonneproject door te kunnen laten gaan. Daarnaast komt er ook een mogelijkheid van participatie in het SDE gedeelte . U kunt participeren in het zonnepark door ‘participaties’ (aandelen) te kopen. Hiermee deelt u mee in de winst van het park en draagt u bij aan een duurzamere regio Noord-Kennmerlanden specifiek Uitgeest.. Uit de huidige berekeningen blijkt dat ons aanbod financieel interessant zal zijn, met een goed rendement. Uitgeesters krijgen als eerste participaties toegewezen omdat het project in de gemeente Uitgeest ligt. Daarmee proberen we ook zoveel mogelijk inwoners van Uitgeest bij het project te betrekken.

Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen op de website van DUEC. Wij vragen u als lid van Kennemerwind om bij interesse onderstaand formulier in te vullen. Vul niet het formulier in op de website van DUEC.

Vrijblijvend voorinschrijven voor WinterZon

We nodigen u graag uit om vrijblijvend in te schrijven voor participatie in ons zonnepark project Winterzon. Ons doel is zoveel mogelijk Uitgeesters, leden van Kennemerwind en mensen die in de directe omgeving wonen te laten deelnemen in dit project via participaties. We hebben deze voorinschrijvingen nodig voor de SCE-subsidieaanvraag. Schrijf u daarom nu geheel vrijblijvend in! Daarmee helpt u dit project vooruit (ook als u later alsnog besluit om niet deel te nemen).

E-mailadres(Required)