Kennemerwind | Varende Algemene Ledenvergadering
Kennemerwind is een coöperatie voor stimulering van de opwekking en gebruik van windenergie. Doet dit door het opwekken, informeren en verkopen van windenergie.
Kennemerwind, windenergie, cooperatie, duurzame energie, stroomverkoop, windmolens, burgervlotbrug, camperduin, windpark, duurzame stroom
1666
post-template-default,single,single-post,postid-1666,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Varende Algemene Ledenvergadering

27 Mar Varende Algemene Ledenvergadering

Op 23 april houdt Kennemerwind haar ALV op een schip dat vaart naar onze windturbines aan het Noord-Hollands Kanaal. Aanmonsteren kan om 12.30 uur vanaf de steiger die voor de Bierkade (nabij Accijnstoren) te Alkmaar ligt. Wij verwachten rond 15.30 daar weer terug te zijn. Kennemerwind zorgt voor een eenvoudige lunch aan boord. Parkeren kan in parkeergarage Schelphoek.

Naast de gebruikelijke onderwerpen, zoals Jaarverslagen en Jaarrekening, komende spannende zaken aan de orde. De ontwikkelingen in de Provincie Noord-Holland en initiatieven voor zonne-energie.

Meldt u aan bij Wim Bart Stoop ( info@kennemerwind.nl ).

Documenten: