Kennemerwind is via REScoopNL lid van de Organisatie voor Duurzame Energie en zij nodigen zowel leden als niet leden voor hun voorjaarsbijeenkomst op 5 april in Zutphen. Het eerste autonome elektriciteitsnetwerk van Nederland gaat bezocht worden.

Thema van de bijeenkomst  is ‘Eigen energie, transport en opslag’ en we hebben weer spectaculair programma samengesteld. Bijgaand de vooraankondiging.

Decentraal opgewekte duurzaam energie creëert een grote uitdaging voor opslag en transport van energie. Op zonnige winderige dagen in Duitsland wordt op de piek wel tot 80% van de elektriciteit duurzaam decentraal opgewekt. In Nederland wordt nog heftig gedebatteerd over de net- en opslagcapaciteit. Daarom gaan we op het voorjaarsgesprek van Organisatie Duurzame Energie in gesprek over opslag en transport van duurzame energie. Dat doen we op een plek waar het eerste autonome elektriciteitsnetwerk van Nederland is gerealiseerd (Vesting De Bronsbergen te Zutphen), zodat we met onze eigen ogen kunnen zien hoe het ook kan.

Prijs inclusief lunch:

Leden: € 10,00

Niet-leden: € 25,00

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de voorjaarsbijeenkomst bij Marianne Kohsiek marianne.kohsiek@duurzameenergie.org door vooraf het juiste bedrag over te maken naar Triodos Bank 212181793 onder vermelding van uw naam en VJB2014

Locatie
Vakantiepark Vesting De Bronsbergen te Zutphen waar het eerste autonome elektriciteitsnetwerk van Nederland is gerealiseerd. Vesting De Bronsbergen,
Bronsbergen 25,
7207 AD Zutphen,
Nederland

Het definitieve programma staat twee weken van tevoren op www.duurzameenergie.org

Categories: Nieuws