Uitbetaling Rente en Aflossing over het boekjaar 2010. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 14 mei is afgesproken om over het boekjaar 2010 wederom 4% rente uit te keren aan de leden die bij Kennemerwind nog leningen hebben lopen. Die uitbetaling heeft 19 mei j.l. plaatsgevonden.

Er is aan bijna 150 leden ca € 34.000 rente uitbetaald en er is ca € 40.000 afgelost; in totaal is ruim €74.000 overgemaakt.

Iedereen heeft weer een brief ontvangen met zijn of haar status plus de vaststelling van rente ne aflossing die is uitbetaald. Van een 10-tal leden klopte het banknummer niet met de betreffende naam. Deze mensen zijn aangeschreven en ook zij hebben nu bijna allemaal hun geld ontvangen. 

Er zijn dit jaar weer vele overeenkomsten afgelost die 15 jaren geleden waren afgesloten. Dat gebeurd komend jaar weer en dan komen we op een punt dat veruit de meeste leningen zijn afgelost. Het bedrag van de jaarlijkse uitkering van rente en aflossing zal daarna sterk zijn verminderd. 

Mocht er nog vragen of opmerkingen zijn over de recente uitbetaling dan kunt u ten allen tijde contact opnemen met ons kantoor te Heerhugowaard. Dit kunt U doen via onze Website https://www.kennemerwind.nl/contact/ 

Toine Curvers

Categories: Nieuws