Burgervlotbrug

Energiecoöperatie CWV Kennemerwind u.a. is vanaf 1989 actief met opwek van windenergie. Onze coöperatie is in 2019 ook gestart met zonne-energie projecten. Vanaf 2019 hebben we drie zonnedaken in de gemeente Schagen gerealiseerd en nu is ook ons zonnepark Burgervlotbrug klaar. Nieuwe plannen zijn in ontwikkeling.

Het bestuur van Kennemerwind geeft u nu de mogelijkheid om ook mede-eigenaar te zijn. Door lid te worden van onze coöperatie kunt u financieel deelnemen en inschrijven op de uitgifte van Participaties Kennemerwind 2022. Hiervoor hebben wij een informatiedocument opgesteld en zijn er participatie voorwaarden vastgesteld. Lees voor dat u besluit om mee te doen deze documenten goed door.

Hoe kunt u mee doen?

Voor het investeren in Kennemerwind moet u lid zijn. Lidmaatschap is gratis en kan op deze pagina worden aangevraagd. Nadat u aanvraag is goed gekeurd krijgt u een account in onze administratie omgeving genaamd Econobis. Als u uw account heeft geactiveerd kunt u zich in Econobis inschrijven door de volgende stappen te volgen.

Stap 1

Log in bij Econobis door naar https://kennemerwind.mijnenergiesamen.nl te gaan en in te loggen op uw account.

Stap 2

Klik op “Wijzig”. Vul uw gegevens aan en ga akkoord met het privacy beleid. Klik op “Opslaan” en daarna op “Inschrijven projecten”.

Stap 3

Hier ziet u het project “Participaties Kennemerwind 2022”. Heeft u uw gegevens niet aangevuld, dan
ziet u hier geen projecten verschijnen. Klik op het project. In het volgende scherm ziet u meer informatie over het project, u kunt ook doorklikken naar de webpagina met meer informatie. Klik op ‘Ga naar inschrijven’ om te starten met de inschrijving.

Stap 4

Vul het aantal gewenste participaties in en klik op “Ga naar gegevens”.

Stap 5

Vul hier zo nodig gegevens aan en klik op “Opslaan en doorgaan”.

Stap 6

Vink na het lezen van de onderliggende documenten de vakjes aan en klik op “Ga naar bevestigen”.

Stap 7

Controleer de inschrijving, vink het vakje voor “Akkoord” aan. Met een klik op “Bevestiging inschrijving” schrijft u zich definitief in.

Participatie informatie

Deze participaties worden uitgegeven voor de algehele bedrijfsvoering van de coöperatie en verdere investeringen in ontwikkeling en realisatie van productie installaties voor duurzame energie.

Omvang van de emissie: maximaal 1200 participaties (€ 600.000) Bedrag per participatie: € 500 Maximum aantal (bedrag) per persoon: 60 participaties (€ 30.000)

Het rentepercentage is 4%. Het rentepercentage kan worden gewijzigd door de algemene vergadering (ALV) van de coöperatie op voorstel van het Bestuur. Renteverlaging indien het voortbestaan van de coöperatie in het geding is. Renteverhoging mits het voortbestaan van de coöperatie niet in het geding is.

Buiten AFM-toezicht