Kennemerwind | Over ons
Kennemerwind is een coöperatie voor stimulering van de opwekking en gebruik van windenergie. Doet dit door het opwekken, informeren en verkopen van windenergie.
Kennemerwind, windenergie, cooperatie, duurzame energie, stroomverkoop, windmolens, burgervlotbrug, camperduin, windpark, duurzame stroom
1096
page-template-default,page,page-id-1096,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Over ons

Kennemerwind | om wekt sinds 1989 energie op met behulp van windturbines. De oudste turbine staat in Camperduin en de andere turbines staan in de gemeente Zijpe, langs het Noord Hollands kanaal.

Kennemerwind | om is een ledenorganisatie en houdt jaarlijks een ledenvergadering waarop het bestuur verantwoording aflegt. Vóór de start van een nieuw project krijgen de leden van de vereniging een uitnodiging om te participeren. In de zomer van 2009 participeerden leden en omwonenden in grote getale in windpark Burgervlotbrug. Kennemerwind | om hoopt ook in de toekomst nieuwe projecten te realiseren.