Kennemerwind | Open dag windpark Zijpe
Kennemerwind is een coöperatie voor stimulering van de opwekking en gebruik van windenergie. Doet dit door het opwekken, informeren en verkopen van windenergie.
Kennemerwind, windenergie, cooperatie, duurzame energie, stroomverkoop, windmolens, burgervlotbrug, camperduin, windpark, duurzame stroom
646
post-template-default,single,single-post,postid-646,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Open dag windpark Zijpe

04 Jun Open dag windpark Zijpe

NWEA, de Nederlandse Windenergie Associatie, organiseert meteen na de jaarlijkse Europese Winddag op 15 juni, op zaterdag 16 juni 2012 een landelijke Open Winddag. Tijdens deze dag worden overal in het land windprojecten opengesteld voor het publiek. In ons windhuis Burgervlotbrug bent u welkom van 10.00 uur tot 16.00 om de molens van dichtbij te bekijken.

16 juni bent u van harte welkom om de molens van dichtbij te bekijken. Met een wandeling van 5 kilometer kunt u windpark Zijpe en Burgerbrug ervaren. Als u via de N9 komt moet u rekening houden dat de vlotbrug in reparatie is. Er vaart een gratis pontje voor voetgangers en fietsers. Nog mooier is het om de polder, duin en dijk route van zo’n 25 kilometer, door de windrijkste streek van Nederland, te fietsen. Vanaf de Westfriese Omringdijk en de Hondsbossche Zeewering zijn alle molens in de wijde omgeving te aanschouwen. Met helder weer zijn vanaf de Zeewering zelfs de windparken op zee waarneembaar.