Help je ons? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €100,-!

Beste klant en deelnemer van het om│nieuwe energie collectief,

Zoals je waarschijnlijk al weet is om | nieuwe energie niet zomaar een energieleverancier, maar een collectief van en voor de Nederlandse burgers. Samen met vele duizenden enthousiastelingen wekken wij lokaal duurzame energie op, waar wij gezamenlijk eigenaar van zijn en onze eigen elektriciteit van afnemen. We hebben geen winstoogmerk, ons doel is om Nederland energieneutraal te maken. Daarom investeren wij de winst in het verlagen van de energie tarieven en nieuwe lokale projecten.

Hoe groter wij als beweging worden des te meer impact kunnen wij maken en hoe goedkoper onze energie wordt. Wij zijn dan ook continu op zoek naar de beste mogelijkheden om nog meer mensen te overtuigen om mee te doen en onszelf te verbeteren.

Om die reden houden wij deze week een onderzoek en als jij ons daarbij wilt helpen dan zijn wij je natuurlijk erg dankbaar. Daarnaast maak je kans op een cadeaubon naar keuze ter waarde van 100 euro.

Het onderzoek is volledig anoniem, maar wel vragen wij je een e-mail adres of telefoonnummer achter te laten om contact op te nemen indien je de prijs hebt gewonnen. Uiteraard worden je gegevens na afloop van het onderzoek verwijderd.

Naast dat je het om | nieuwe energie collectief helpt, help je mij persoonlijk ook. Dit onderzoek maakt namelijk onderdeel uit van mijn afstudeerstage voor het afronden van de bachelor Science, Business & Innovation. Als je vragen hebt over de enquête mag je mij altijd mailen dan help ik je graag. Je kan mij bereiken via onderzoek@samenom.nl

Help je mee?

Met vriendelijke groet,

Ilja

Vul de enquête in 

Categories: Nieuws