Kennemerwind | ODE decentraal voorjaarscongres
Kennemerwind is een coöperatie voor stimulering van de opwekking en gebruik van windenergie. Doet dit door het opwekken, informeren en verkopen van windenergie.
Kennemerwind, windenergie, cooperatie, duurzame energie, stroomverkoop, windmolens, burgervlotbrug, camperduin, windpark, duurzame stroom
1190
post-template-default,single,single-post,postid-1190,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

ODE decentraal voorjaarscongres

17 Mar ODE decentraal voorjaarscongres

Het ODE Decentraal Voorjaarscongres van zaterdag 18 april 2015 wordt heel bijzonder. Voorafgaand aan het congres fuseren de twee grote belangenverenigingen voor burgers voor duurzame energie: ODE en e-Decentraal. De krachten worden gebundeld, ze krijgen meer mensen, meer impact.

Hun doel blijft om vanuit burgers duurzame energie in Nederland te realiseren: we kunnen het zelf, en het maakt ons onafhankelijk. Het is eindeloos voorradig, goed voor het milieu én voor onze economie. Het congres gaat precies daarover: de rol van burgers in de energietransitie, en de transformatie naar een circulaire economie. We nodigen u van harte uit om dit samen met ons te vieren op ons congres ‘met duurzame energie naar een circulaire economie’.

  • Wanneer: zaterdag 18 april, van 09.30 tot 17.00 uur
  • Waar: Radbouw Universiteit Nijmegen, Faculteit Rechtsgeleerdheid (Grotiusgebouw), Montessorilaan 10 in Nijmegen.

Onderstaand vindt u het uitgebreide programma van het Voorjaarscongres.

Programma Voorjaarscongres 2015

Als lid kunt u zich na inloggen op de website van ODE aanmelden voor het congres. U kunt ook een e-mail sturen aan info@duurzameenergie.org, onder vermelding van uw naam en ‘VJC2015’.

ODE Decentraal ziet u graag op 18 april!