Kennemerwind

Kennemerwind | om is een producent van duurzame energie en verzorgt vanaf 1 juli 2015 ook de levering van duurzame energie, stroom en gas, aan klanten. Hiervoor werken wij samen met om, om is de leverancier.
Wilt U duurzame energie bij ons afnemen? Klanten kunnen zich eenvoudig aanmelden bij Kennemerwind | om. Wij verzorgen kosteloos de overstap van uw oude leverancier naar ons leveringsbedrijf. Een zakelijke aansluiting? Wij maken vrijblijvend een offerte op maat.

Lokale energiebronnen

Naast het verkopen van stroom en gas, produceert Kennemerwind | om ook stroom met haar eigen windmolens. Deze staan verdeeld in twee parken nabij Burgervlotbrug, Noord-Holland.

Geen winstoogmerk

Kennemerwind | om is een coöperatieve vereniging. Wij zijn een ledenorganisatie en hebben daardoor geen winstoogmerk.

Kleinschalig & transparant

Energiecoöperaties zijn over het algemeen kleinschalig. Een persoonlijke benadering naar de leden toe hoort daarbij. Verder is de bedrijfsstructuur transparant, leden hebben inspraak in de bedrijfsvoering.

Gunstige tarieven

Een energiecoöperatie hanteert gunstige tarieven, vanwege het ontbreken van een winstoogmerk, en omdat samenwerken met andere partijen zo veel mogelijk wordt nagestreefd.


Onze tarieven

Onze tarieven kunt u hier vinden: tarieven


Uw stroom

Jouw stroom uit jouw molen

Welke bouwer bouwt niet graag zijn eigen huis en welke schilder woont achter een verveloze deur? Welke bakker geniet niet van zijn eigen brood en wie lust niet de vruchten uit eigen tuin? Welke boer zet niet graag een eitje zó uit het kippenhok naast de verse melk? Zo doe ik sinds kort thuis het licht aan met stroom die ik zelf opwek. Als molenaar van Kennemerwind | om switchte ik naar om, en dat kan trouwens iedereen. Ook jij kan via om stroom afnemen die je opwekt als lid van de Coöperatieve Windenergie Vereniging. En als de vraag het aanbod overtreft vult om het verschil aan met windenergie elders uit Nederland.

Piet van Noort

Overstappen?

Door klant te worden van coöperatie Kennemerwind | om, doet u iets goeds. Voor het milieu, voor Noord-Holland,  voor elkaar en voor uzelf. U neemt verantwoording voor de natuur en de energievoorziening van nu en de toekomst, door ons te steunen en door energie bij ons af te nemen.

Wij op onze beurt, nemen verantwoording voor het uitvoeren van de taken waar we voor staan. Onze hoofdtaak is het opwekken en leveren(via om) van duurzaam opgewekte energie aan particulieren en ondernemers, voor een schappelijke prijs, coöperatief en met een groot gevoel voor service.

Aanbod op maat

Via onderstaand formulier kunt u een aanbod op maat laten maken, indien het bevalt kunt via hetzelfde formulier ook overstappen naar Kennemerwind | om.

Klanten van de combinatie Kennemerwind en om, worden automatisch lid van Kennemerwind | om. U krijgt hierdoor inspraak in onze coöperatie, onze maandelijkse nieuwsbrief en toegang tot evenementen.

Meer informatie over om kunt u hier vinden: samenom.nl

Klant geworden?

Bent u zojuist klant geworden van de combinatie Kennemerwind | om? Dan zijn wij super dankbaar dat u voor ons heeft gekozen en heten u welkom als lid van Kennemerwind | om.