Kennemerwind | In Memoriam Cor de Wit(1934-2016)
Kennemerwind is een coöperatie voor stimulering van de opwekking en gebruik van windenergie. Doet dit door het opwekken, informeren en verkopen van windenergie.
Kennemerwind, windenergie, cooperatie, duurzame energie, stroomverkoop, windmolens, burgervlotbrug, camperduin, windpark, duurzame stroom
1698
post-template-default,single,single-post,postid-1698,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

In Memoriam Cor de Wit(1934-2016)

13 May In Memoriam Cor de Wit(1934-2016)

Op dinsdag 10 mei is Cor de Wit overleden. Na een kort ziektebed door problemen met zijn darmen, bloedingen en een herseninfarct.

Cor was na zijn pensionering bij de Hoogovens betrokken geraakt als bestuurslid bij Kennemerwind. Hij is in diverse perioden actief geweest in het bestuur, zo’n 13 jaar in totaal. Bij Cor konden wij altijd terecht voor advies over turbinetechniek: hij hielp bij het zoeken van de juiste turbine en bij vraagstukken over onderhoud en reparatie.

De laatste keer dat wij Cor zagen, keken we samen uit over Heerhugowaard vanuit zijn hooggelegen kamer. De laatste ALV op de boot hadden we hem graag gegund, maar dat heeft hij moeten afzeggen.

in memoriam cor de wit