Op 25 april houdt coöperatieve windenergie vereniging Kennemerwind haar algemene ledenvergadering. Vanaf 13:00 bent u welkom in de ‘zeezaal’ bij strandpaviljoen Struin te Camperduin. Hier wordt verteld over het afgelopen jaar, de toekomst(plannen en Kennemerwindstroom) en is er mogelijkheid tot inspraak. Naast dat het mogelijk is om voor of na de vergadering te genieten van het uitzicht over het nieuwe strand, dijk, duin, polder en al onze molens, is het ook mogelijk om daarna een ronde te maken met de Zonnetrein langs het nieuwe strand/dijk “Kust op kracht”, de polder en de Monnik. Tijdens deze excursie verteld molenaar/chauffeur Jan van Assem sprekend over de diverse onderwerpen die tegengekomen gaan worden. Ook kan er tegelijkertijd een bezoek aan bezoekerscentrum ‘Zand tegen Zee’ en het panoramaduin in Petten.

Aanmelden

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, een e-mail te verzenden naar info (a) Kennemerwind.nl of te bellen naar 072-8884404. Geef ook aan of u meegaat met de Zonnetrein.

  Uw naam

  Uw Email

  Zonnetrein

  Ja, ik ga mee met de zonnetrein


  Routebeschrijving

  Vanaf Alkmaar rijdt u via de N9 naar Schoorldam, daar slaat u af richting Schoorl. Via de Voorweg en Heereweg rijdt u via Groet, daarna de tweede afslag op de rotonde naar Camperduin. In Camperduin is er ruime mogelijkheid om te parkeren: een klein aantal ‘vrije’ parkeerplaatsen en een groot aantal betaalde parkeerplaatsen.

  Stukken