Windenergie hoort in Noord-Holland, nu en in de toekomst.

Morgen, 17 december vanaf 13 uur wordt er in de Provinciale Staten van Noord-Holland besloten over de toekomst van windmolens op Noord-Hollandse grond.
Kennemerwind strijdt al vele, vele jaren voor meer windenergie. En wij, leden, sympathisanten en andere betrokken burgers, laten zien dat windenergie niet iets is van grote energiebedrijven en/of onbekende partijen, maar van gewone mensen zoals u en ik. Mensen die niet terugdeinzen voor verantwoordelijkheid nemen. Mensen die niet eendimensionaal naar een onderwerp kijken, maar staan voor de bredere kijk op de maatschappij. Mensen die in een laagdrempelige vorm als een coöperatie tijd, geld en kennis investeren om een doel na te streven: een doel dat niet enkel financieel gedreven is en/of gericht is op de eigen persoonlijke leefomgeving. 
En met resultaat: in het verleden met de Lagerwey molens, een aantal jaren geleden met de prachtige windmolens van Burgervlotbrug en hopelijk in de toekomst met ‘Jan van Kempen’ en andere projecten.
Maandag 17 december wordt er besloten. Laten wij als betrokken burgers nog eenmaal duidelijk maken dat er heel veel mensen zijn die wel staan voor windenergie op land. Die zich lang niet altijd laten horen. Maar nu wel, omdat het moet! Omdat er een dreigend voorstel ligt om ons doel te dwarsbomen!

Laat u zich voor maandag 13 uur horen?

Of:

  • Via een mail of telefoontje naar de Provinciale Statenleden van uw politieke partij?
  • Door maandagmiddag zelf langs te komen op het Provinciehuis in Haarlem?
  • Een eigen initiatief?
  • Nog iets anders?

Weet u niet wie er namens u in de Provinciale Staten zit? De namen, telefoonnummers en mailadressen van onze Provinciale Statenleden vindt u via deze link:
http://www.noord-holland.nl/web/Bestuur/Provinciale-Staten/Wie-zijn-we/Statenleden.htm
en druk op de naam van uw favoriete politieke partij of Provinciale Statenlid.
 
Laat windenergie op land niet in de kou staan! Wij doen graag mee, u ook?
Felix Olthuis, Cees Bakker, Frans Wetsteijn, Piet van Noort, Wim Bart Stoop, Djoey Bodenstaff, Cor de Wit, Johan van der Lee en Toine Curvers

Categories: Nieuws